lørdag 31. mars 2012

Heklelyst :)

Har så lyst til å hekle, men vet ikke hva jeg har lyst å hekle. Vet bare at å fortsette på det store teppet med oldemor-ruter fristet ikke på noen måte.
På leiting etter noe "stæsh" til et anna prosjekt fant jeg disse to nøstene med bomullsgarn. Det var akkurat som de skreik til meg at de ville brukes til noe, og jeg har jo da veldig lyst til å hekle. Da må jo bare disse to nøstene være perfekt :)

Det var bare å sette seg ned foran dataen og få inspirasjon fra andre til hva som skulle lages, og inspirasjon fikk jeg :) så da var det jo bare og starte :)
Tenkte at jeg måtte gjøre unna selve heklingen først, og så montere etterpå (i tilfelle jeg skulle gå lei og ikke bli ferdig heklet. Lettere å hente frem og montere når alt er "klart") så jeg gyv løs på nøstene mine, og her er hva som kom ut av det.

Da var det bare å begynne å sette sammen løse deler ;) å vips så blir noen av dem til to søte små nålputer :)

Men jeg fikk jo ikke brukt opp alle delene på disse to, og det er jo ikke den største inspirasjon å lage to som er helt lik. Så hva gjør man da? Joda, man drar på butikken for å kjøpe mer garn i andre farger. Og selv om jeg i utgangspunktet trengte bare en ny farge, så klarte jeg jo ikke å la være å ta med noen nye nøster i fine farger.

Og med nye farger i hus ble disse montert ferdig :)

Man er helt håpløs!!! Det var ei dame som sto i kø på garnbutikken en gang som sa noen sannhetens ord : "Å slippe mor løs i garnhyllene her inne er som å slippe barna løs i godtehyllene på butikken". Og det er mye sannhet i disse ordene for oss som kanskje er litt over gjennomsnittet interessert i håndarbeid ;)


Men målet mitt var jo egenlig å få brukt opp en del av det garnet jeg hadde liggende, og når jeg nå hadde vært å kjøpt nytt var det jo bare å fortsette å hekle for å få brukt opp også dette garnet. Og med flere nøster blir det også flere deler :)

Nå er det bare smårester igjen av alle nøstene, så nå er det å satse på at man har nok til monteringen av alle delene.
Og det hadde jeg :)

Er nå litt stolt av meg selv :) Ikke bare fikk jeg laget søte, fine nålputer som kan passe til så mange, men jeg fikk faktisk brukt opp garnet også :)

Nå er det strikkingen som gjelder sånn at jeg får ferdig et par bestillinger før påske.
Ha en fin palmelørdag alle sammen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar